Kinderkerk april en mei

Hoi allemaal, 

nog een paar dagen en dan vieren we het Paasfeest met elkaar. Zien we je zondag 21 april in de kinderkerk? Dan maken we er een mooi feest van om de opstanding van de Heer te vieren. Na de viering ben je welkom om paaseieren te zoeken in de tuin en een lekker paasbroodje mee te eten. We maken er een gezellige ochtend van! 

Komende zondagen
- 21 april     Eucharistieviering Hoogfeest van Pasen - kinderkerk

- 28 april     2e zondag na Pasen - Jezus verschijnt  - kinderkerk

- 5 mei         3e zondag na Pasen - Simon, heb je mij lief'- kinderkerk

- 12 mei       Schriftlezing en gebed - geen kinderkerk

- 19 mei       5e zondag na Pasen - Houd van elkaar - kinderkerk

- 26 mei       6e zondag na Pasen - De vrede van Jezus - kinderkerk

Op 19 mei is de viering extra feestelijk, dan vieren we dat een aantal kinderen uit de parochie voor het eerst meedoen aan de communie. 

Sparen voor een nieuw project Na de vastentijd wordt er gestart met een nieuw project, namelijk sparen voor de MAF (mission aviaton fellowship) een organisatie, die met behulp van vliegtuigengoederen brengt in zeer onbereikbare gebieden. Even verderop staat nog wat meer informatie over deze organisatie.

Voor in de agenda: Picknick op 7 juli Op 7 juli is er weer een dienst met jong en oud gevolgd door een picknick voor de kinderen en hun ouders. Dan is het zomervakantie en start de kinderkerk weer op 1 september.  We hopen dat jij er ook bij bent! 

Leuk om te doen!  Bij MAF op visite en een rondvlucht maken

Meer weten over MAF? Dan is deelname aan een vliegdag misschien een leuk idee. Dit jaar kan dat op 18 mei, 22 juni, 15 augustus, 14 september en 5 oktober. Ze vinden plaats op vliegveld Teuge en de kosten zijn €47,50 per persoon. Aanmelden kan via de website.
Je wordt ontvangen in de hangaar met een kopje koffie, thee of fris met een lekkere koek. In de entourage van de vliegtuighangaar is al genoeg te zien en te beleven. Daarna volgt een presentatie over het werk van MAF. Een (oud-)MAF-piloot vertelt over zijn werk. Hij vertelt hoe het is om met kleine vliegtuigen mensen te bereiken met hulp en het evangelie. Daarna zul je zelf een rondvlucht maken. Een prachtige ervaring waarbij je over bijvoorbeeld Apeldoorn of de IJsseldelta bij Deventer vliegt. Het werk van MAF komt zo echt tot leven. Met de rondvlucht maak je ons werk in landen als Zuid-Soedan, Tanzania en Papoea- Nieuw-Guinea mogelijk.


Tot ziens bij de kinderkerk! 

Hartelijke groeten van de kinderkerkleiding

Fotoverantwoording: MAF.nl

Oud-Katholieke parochie van de H. Georgius, Joris op 't Zand, Amersfoort | Site techniek: SyncCMS