Kinderkerk november/december

Hoi allemaal,
Wat fijn dat we elkaar in de afgelopen tijd iedere maand een keer konden zien en ontmoeten in de kerk. De kinderkerkochtenden waren erg geslaagd. Wel misten we enkelen van jullie door ziekte of verkoudheid in het gezin.
Advent en Kerst
Op zondag 29 november, 1e Advent, is er weer kinderkerk. We hopen dat jullie er dan allemaal kunnen zijn. Dan starten we met elkaar de Adventtijd en dit jaar krijg je een echte 'goodie' bag mee met leuke en leerzame dingen om er een mooie Adventtijd van te maken.
Ook is er op zondag 20 december kinderkerk, zodat we de Advent kunnen afsluiten met elkaar en alvast kunnen genieten van het komende Kerstfeest.
Op vrijdagavond 24 december is er een vroege kerstviering (19.00 uur) in de Elleboogkerk, waar jullie allemaal welkom zijn. Je krijgt t.z.t. nog een mail met nadere gegevens, als we meer weten over de dan geldende coronaregels. Maar het belooft mooi en sfeervol te worden, met veel lichtjes en natuurlijk het prachtige verhaal over de geboorte van Jezus.
Geen Sint Maarten op 't Zand
De veiligheidsregio Utrecht raadt sterk af om Sint Maarten te vieren in de straten van Amersfoort. Daarom zullen we dit jaar geen Sint Maarten vieren op 't Zand. 
Natuurlijk kun jij er thuis een mooi feestje van maken als je dat leuk vindt! Hier vindt je een paar leuke tips om Sint Maarten thuis te vieren:
En voor het geval je het verhaal niet helemaal meer weet, kijk even hier:

Schoenendoosactie
Dit jaar kun je ook weer meedoen met de Actie Schoenendoos. De actie gaat ondanks Corona gewoon door.
Misschien nu zelfs wel extra nodig om kinderen in andere landen te steunen. De dozen kunnen tot en met zondag 13 december schoenendozen ingeleverd worden. Daarna gaan ze naar het inzamelpunt in Ochten. De opzet is hetzelfde als vorige jaren: vul een schoenendoos met school- en andere handige spullen en doe € 5,00 voor de verzendkostenin een envelop, die je met behulp van elastiek op de doos vastmaakt. Er liggen folders klaar in de kerk. De dozen gaan naar kinderen in Afrika en Oost-Europa en zo mogelijk naar kinderen in vluchtelingenkampen in Griekenland.
Meer informatie is te vinden op www.schoenendoosactie.nl

Hopelijk zien we je gauw weer bij de kinderkerk! 
hartelijke groet,
van de kinderkerkleiding

Oud-Katholieke parochie van de H. Georgius, Joris op 't Zand, Amersfoort | Site techniek: SyncCMS