Oud-Katholieke Parochie Amersfoort

September | Geslaagde Open Monumenten Klassendag

Op 13 september 's morgens waren van de School op de Berg 2 groepen in onze kerk in het kader van de Open Monumenten Klassendag. Alle leerlingen zijn van groep 8. Zij luisterden zeer geïnteresseerd en aandachtig, stelden goede vragen en wisten vaak heel snel het goede antwoord op vragen van pastoor Wessel Jan Woltjer en ondergetekende. De vragen in de Monumentenkijker die elke leerling ontvangen had, waren dit jaar van toepassing op elk monument en niet meer toegespitst op een specifiek monument, wat een verbetering was.
Doordat er zoveel aan de orde kwam, was het uur telkens heel snel voorbij. Het was een plezier om deze groepen in onze kerk te hebben en wij wensen de leerlingen veel succes met het uitwerken van alle informatie en het bekijken van de vele foto's die ze hebben gemaakt.
Digna Schade van Westrum

Klik op de foto voor een vergroting.De onderste serie foto's zijn door Rianne Griede van het VVV Amersfoort gemaakt. Zij organiseert ieder jaar deze Open Monumenten Klassendag met veel inzet en enthousiasme.