Oud-Katholieke Parochie Amersfoort

Oktober | Missiekalender 2014

Missie en Diaconaat Kalender 2014

Met ingang van 2014 houdt de Missie Zendingskalender op te bestaan. De Bisschoppelijke Commissie Sint Paulus, O.K. missie en diaconaat buitenland betreurt dit zeer omdat de opbrengst van de verkoop van deze kalender elk jaar zeer welkom was om onze projecten te kunnen steunen. Het bestuur van Sint Paulus heeft daarom het initiatief genomen om in samenwerking met de internationale oud-katholieke organisaties in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Kroatië, die zich ook met missie en diaconaat bezighouden, een Missie en Diaconaat Kalender 2014 te maken.

Het maken van deze kalender bleek veel meer voeten in de aarde te hebben dan oorspronkelijk gedacht. Vandaar dat er geen voorbeeldexemplaar ter inzage is. Wij hopen van harte dat u desondanks alvast een bestelling wilt plaatsen in het vertrouwen dat u ook in 2014 weer een prachtige kalender aan de muur heeft hangen.

De kalender kost € 8,-- per stuk en is voorzien van foto’s van projecten die door ons en/of door de internationale Oud-Katholieke organisaties die zich ook met missie en diaconaat bezighouden, gesteund worden. Dit kunnen Oud-Katholieke projecten zijn, maar ook projecten van onze zusterkerken zoals de Anglicaanse kerken in Afrika en de Fillipijnse Onafhankelijke Katholieke Kerk. De foto’s worden begeleid door informatieve teksten over deze projecten. Een aantal projecten zal u bekend voorkomen van onze voor- en najaarsacties of de Vastenacties van de afgelopen jaren. Een feest van herkenning dus! Omdat de kalender in internationaal verband gemaakt is, zullen de teksten in maar liefst 7 verschillende talen vermeld worden: Nederland, Engels, Duits, Frans, Pools, Tsjechisch en Kroatisch. Daarmee kan de kalender ook een leuk kado zijn voor anderstaligen.

Het formaat van de kalender is ca. 30 x 21 cm (breedte x lengte) met een ringband met ophangmogelijkheid aan de bovenzijde waardoor de bladen omgeklapt kunnen worden. Bij elke datum is extra ruimte om bijv. afspraken, verjaardagen etc. te noteren. De kalender kost 8 euro en de opbrengst komt ten goede van het werk van Sint Paulus, O.K. missie en diaconaat buitenland. Meer informatie kunt u ook vinden op de website van Missie St. Paulus. U kunt de Missie en Diaconaat Kalender 2014 bestellen in onze parochie, er ligt een intekenlijst.

Foto: Viering van het 106-jarig bestaan van de Filippijns Onafhankelijke Kerk